Wie ben ik

Het gezicht achter Bergop

 
Ik ben een gepassioneerde ergotherapeute en creatieve duizendpoot die haar hart verloren heeft aan het werken met kinderen en jongeren.
In 2014 studeerde ik af als ergotherapeut aan de Arteveldehogeschool in Gent. Tijdens mijn opleiding deed ik ervaring op in verschillende domeinen binnen de ergotherapie. De doelgroep die mij het meest aansprak waren kinderen, jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsproblematiek. Tijdens mijn laatste jaar kreeg ik de kans om op buitenlandse stage te gaan naar Zuid-Afrika waar ik in een dagcentrum voor kinderen een snoezelruimte mocht ontwerpen en uitwerken.
evi
Sinds mijn studies werk ik in het Centrum voor Ambulante Revalidatie Horizon in Geraardsbergen als deel van het multidisciplinair team. Dit blijft nog steeds mijn hoofdberoep maar de afgelopen jaren kriebelde het steeds meer om ook op zelfstandige basis kinderen en jongeren te kunnen helpen als ergotherapeut. Ik hoop hierbij ook mijn creatieve energie kwijt te kunnen.
Kinderen die binnen de revalidatiesector net uit de boot vallen hoop ik op deze manier toch de nodige ondersteuning te bieden. Verder wil ik met Bergop ook kinderen begeleiden bij schoolse taken en leuke ouder kind momenten creëren. 
Levenslang leren en evidence based werken vind ik zeer belangrijk. Na mijn studies ergotherapie behaalde ik ook een postgraduaat als psychomotorisch therapeut. Verder volg ik jaarlijks ook enkele bijscholingen om mij verder te verdiepen in verschillende problematieken.
Ondernemingsnummer (KBO): 0801.525.648